5 tips när du åker till Dubai

Publicerad:

Uppdaterad:

Av Josef BekirDubai

Dubai har dom senaste 10 åren varit ett populärt resmål med mycket sevärdheter samt saker att göra. Landet sägs vara ett helt magisk resmål och många som varit där kommer sällan hem besvikna. Med anledning av att Dubai är ett så populärt resmål har vi valt att lista 5 saker som man kan göra när man väl är i Dubai. Håll i er för dessa tips bäddar för en oförglömlig resa!

 1. Burj Khalifa

  Burj Khalifa är världens högsta skyskrapa, som är 828 meter hög och sträcker sig över staden.
  Det är utan tvekan Dubais mest kända byggnad, och hit kan man få åka upp med hiss och även avnjuta en god måltid. Ett måste någon gång i livet.

 2. The Walk JBR

  Jumeirah Beach är ett utav Dubais finaste samt mest populära område.
  Här hittar ni en vacker strand omgiven av butiker, restauranger och andra sevärdheter.
  Runt omkring finns det många hotell, och vi rekommenderar definitivt att bo i närheten.

 3. The Gould-Souk, Guldgatan

  Här kryllar det med smycken, guld och diamanter i varenda butik.
  Man behöver inte köpa något, men bara att se så mycket guld, diamanter och vackra smycken på ett och samma ställe är något helt fantastiskt.

 4. Morgonkryssning med Frukost

  Morgonkryssningen med frukost är också något som är helt fantastiskt. Att få avnjuta frukost på en lyxyacht och befinna sig mitte ute i havet med förstklassig service är en upplevelse, man aldrig kommer att glömma.

 5. Besöka nöjespark

  När det gäller nöjesparker, så håller Dubai absolut världsklass. Med fantastiska faciliteter och kanske den bästa servicen som existerar så är nöjesparken något man absolut inte vill missa. Dubai Parks and Resorts är fantastisk.


  Sammanfattning

  Dubai ska vara en oförglömlig resa enligt många och det finns så mycket saker att göra där. Det sägs vara ett vackert land med en service som inte finns någon annanstans. Dessutom ska taxi i landet inte heller vara så kostsamt. Dessa 5 tips som nämns i inlägget är bara några av dom. Skulle ni vara intresserade av att läsa fler restips finns det gott om information ute på nätet. Hoppas att dessa tips varit till någon hjälp och lycka till !