Sporter som vi tycker är roliga

Publicerad:

Uppdaterad:

Av Josef BekirFotboll

Fotboll är världens mest populära sport av en anledning.
Det är riktigt roligt att få spela fotboll och det kostar ju nästintill inget att börja spela.

På med fotbollsskor, köp en boll och hitta närmaste fotbollsplan så är du good to go.

Nu när fotbolls-VM tagit slut blev man ju faktiskt riktigt taggad på att få börja spela fotboll.

Vi får nog söka oss till en inomhushall om det börjar snöa igen.

Basket

Basket är likt fotboll fotboll på det sättet att man endast behöver skor och en boll.

Basket är även en av dom största sporterna i världen. Det är även roligt att spela basket, synd att man inte kan dunka bara, den egenskapen saknar man tyvärr, inte för man inte är lång, utan för att man saknar spänst.

Padel

Padel var ju faktiskt något relativt nytt, för inte så lång tid sedan (för vår del iallafall)
När padelvågen kom, tog den Sverige med storm. Vi visste inte ens att det fanns professionella padelspelare, samtidigt hade man heller ingen aning om hur många padel-hallar som faktiskt existerar, dom är ganska många. Första gången vi  började spela padel var för drygt 2 år sedan.
Det var verkligen jätteroligt, och något man fortsatt med till nu. Samtidigt som det är bra träning och roligt, så kan det dock vara ganska så kostsamt. Men är man 4 st och spelar , så kan man dela på banan och det blir då lite billigare. Hursomhelst så tycker vi padel är jätteroligt. Rekommenderar att köpa rack om man vet med sig att man ska fortsätta spela regelbundet, blir annars dyrt i längden att hyra rack på anläggningen.

Sammanfattning

Dessa sporter skulle vi säga är roliga att utöva. Samtidigt som dom inte bara är roliga, så är de en träning, då man förbränner väldigt mycket kalorier under en intensiv träning. Ska det hålla i längden, så måste man ju tycka det är lite roligt iallafall. Annars håller det ej, och resulterar i av och på perioder. Vi föredrar  denna kombon, Fotboll. Basketboll och Padel. Det tycker vi resulterar i en fin kombination av nöje och träning. Vilka sporter tycker ni är roliga att utöva?