Bra lunchrestauranger i Göteborg

Publicerad:

Uppdaterad:

Av Josef BekirBra lunchrestauranger i Göteborg

Då vi på miniräknare.se har vårt säte nära centrala i Göteborg, händer det ofta att vi går ut och lunchar i just centrala Göteborg. Här är några ställen vi rekommenderar och brukar äta på.

Bastard Burger

En lunch, är något alla arbetare faktiskt ser fram emot.

Det viktigaste med lunchen är som med alla måltider att den är god, men även att den levereras snabbt, då dom flesta har en tid att passa. Med anledning av det ovannämnda tycker vi att Bastard Burger alltid levererar. Deras lunch är det alltid kvalitet på. Är man sugen på riktiga kvalitet-burgare med goda pommes-frites är det hit man ska gå under lunchtid i Göteborg. Vår erfarenhet är alltid att de är smidiga o ha att göra med samtidigt som dom levererar goda kvalitets-burgare snabbt.

Heaven 23

Alla som bor i göteborg, har väl någon gång ätit en King Size räckmacka på Heaven 23.

Heaven 23 har en fantastisk utsikt över hela staden och enligt oss matchar utsikten maten.
Här serverar man klassisk affärslunch, som enligt oss alltid håller hög kvalitet. Jobbar man nära Gothia-Towers så måste man någon gång ätit lunch i Göteborg på Heaven 23.

Vapiano

Är man sugen på pasta under lunchen som uppfyller kraven, god, snabb och smidig, då är Vapiano det rätta valet för dig. Dom erbjuder ett brett sortiment av olika typer av pasta och pizza.
Lika gott att äta där varje gång. Centralt beläget och personalen är alltid lika trevlig varje gång. 

Restaurang Sante

Restaurang Sante erbjuder orientaliskt mat från mellanöstern, som är fantastiskt god. Deras lunch skulle vi säga är bland dom bästa. Där har dom rätter som Adana, Beyti-kebab, Tavuk-sis och även svensk husmanskost. Deras breda variation gör att jag alltid ser fram emot vad dom har till dagens lunch. Skulle nog säga att min favorit att äta där är deras Adana-kebab med cous-cous ris och tzatziki. Dom gör aldrig en besviken!

Sammanfattning

Det finns ett flertal ställen att äta en god lunch på i göteborg. Vi har nämnt några av dom.
Det beror helt enkelt på vad man är sugen på för tillfället, samt hur mycket tid man har. Vissa restauranger tar längre tid på sig än andra under lunchtid och med anledning av detta är tidsfaktorn en viktigt aspekt att ha i åtanke. Dessa restauranger är dom som vi brukar äta på och vi hoppas att ni någon gång avnjuter en god lunch på någon av ovan restauranger när ni befinner er i Göteborg.